Appareils et accessoires
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Prép. 25min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
491.4 mg
Protides
10.6 g
Calories
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Lipides
23 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mix, Grab and Go!
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sangria
10 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Cheese Arepas
50 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Carnitas
50 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 Std. 15 Min