Appareils et accessoires
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
Prép. 50min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
Crêpe Batter
-
large eggs3
-
salt1 tsp
-
whole milk10 ½ oz
-
rice flour5 ½ oz
-
salted butter room temperature2 oz
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved3 oz
-
fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve1 oz
-
salted butter room temperature1 oz
-
seafood mix frozen18 oz
-
crème fraîche1 oz
-
salted butter1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
21 g
Calories
1251 kJ /
358 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten free
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Candied Peanuts
Pas d’évaluation
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Pas d’évaluation
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1h 30min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Pomegranate Mojito
10min
Strawberry Mousse Waffle Cones
1h 30min
Mushroom Pâté
1h 30min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Cream Cheese and Pickled Lemon Dip
Pas d’évaluation
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min