Versions compatibles
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Protides
- 10.4 g
- Glucides
- 5.1 g
- Lipides
- 18.5 g
- Graisses saturées
- 4.1 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 575.8 mg
Recettes alternatives
Ratatouille
40 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Parsnip and bean mash
25min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Warm cabbage dish
15min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Asparagus and broad bean salad
25min