Appareils et accessoires
Spring Rolls
Prép. 25min
Total 40min
8 pieces
Ingrédients
-
carrots cut in pieces50 g
-
roasted peanuts, unsalted50 g
-
sunflower oil25 g
-
fresh chives finely chopped (2 mm)10 sprigs
-
water plus warm water for softening1500 g
-
rice vermicelli50 g
-
tinned beansprouts drained120 g
-
spring roll rice paper (Ø 16 cm)8
-
iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces50 g
-
fresh basil leaves, roughly chopped16
-
fresh mint leaves, roughly chopped16
-
cooked, peeled prawns80 - 100 g
-
fish sauce to taste2 - 3 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
8.4 g
Calories
801 kJ /
192 kcal
Lipides
6.3 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Italian Brunch
Pas d’évaluation
Vegan Summer Rolls
35min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Pineapple Vanilla Ice Lollies
6h 20min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Jacket Potato Mice
1h 20min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1h
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1h 30min
Miso Soup with Vegetables
30min