Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 20 g de miel
- 2 c. à café de gingembre en poudre
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 375 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 4.3 g
In Collections
Alternative recipes
Vinaigrette au schweppes, miel et pamplemousse
15 min
Jus de grenade
20 Min
Sauce au poivron et piment d'Espelette
25 Min
Chutney de poivrons au safran
55min
Sauce au piment doux
10min
Jus vitaminé
10min
Confiture de tomates aux épices
13 Std.
Jus de grenade au gingembre
5 Min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Mayonnaise d'avocat
15 min
Sauce napolitaine
1h
Mayonnaise au yaourt
5 Min