Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 390 g de farine de blé et un peu plus pour travailler la pâte
- 1 sachet de poudre à lever
- ¼ de c. à café de sel
- 70 g de sucre
- 170 g de lait
- 90 g de beurre, mou, en morceaux
- 1 œuf, battu, pour badigeonner
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 659.1 kJ / 157.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 23.8 g
- Fat
- 5.5 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Salade de millet en verrines
1h
Salade de melon aux lentilles en verrines
50 Min
Quiche lorraine, façon baguette
40 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30 Min
Korma de légumes aux noix de cajou
55 min
Pain plissé margherita
3h 15 min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Grittibenz sucré
2 Std. 15 Min
Sirop chai
35 Min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Pizza à la courge
1h