Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à crêpe
- 120 g de farine de blé
- 30 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 300 g de lait demi-écrémé
- 40 g de beurre
Le beurre suzette
- 1 orange, zeste et jus
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de Grand Marnier®
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 954 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Carbohydrates
- 31.8 g
- Fat
- 7.8 g
In Collections
Alternative recipes
Crêpes épaisses à la bière
55 Min
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Crêpes sucrées ou salées
40min
Chantilly au clou de girofle
20min
Pancakes vanille-cannelle
30 Min
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Crêpes des îles
40min
Crêpes tout chocolat
35min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1 Std.
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50 Min
Crêpes sans lactose à la confiture
1 Std.
Crêpe à la compote d'ananas au rhum
45 Min