![Sauce aux champignons faible en glucides Sauce aux champignons faible en glucides](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2c7ece60db2adc6552e1aeb30bf3c8c9/Derivates/5995fcea6c5bb873d9fa042af951157a24368228.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 45 g d'eau
- 200 - 225 g de champignons cremini frais, parés et coupés en tranches
- 60 g de beurre non salé froid, en un seul morceau
- 60 g de farine d'amande
- 115 g d'oignons, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- ¼ c. à thé de thym déshydraté
-
340
g de bouillon de dinde
or 340 g de bouillon de poulet - 85 g de crème à cuisson, 30-40% M.G.
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- ½ c. à thé de sel, selon le goût
- ⅛ c. à thé de poivre noir moulu, selon le goût
- feuille de thym frais, pour garnir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 629.2 kJ / 150.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 5.1 g
- Fat
- 14.1 g
- Saturated Fat
- 6.6 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 180.2 mg
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