![Quick Indian Butter Chicken Quick Indian Butter Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4c2f0235c4e7bbd8b6c4f2b1f5edfdc8/Derivates/30cae12ba9bfe1507d653f3c90bea4a24f23a2a0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le poulet
- 700 g d'émincé de poulet en cubes (2-3 cm)
- 80 g de yogourt nature
- 2 gousses d'ail, pressées
- 1 c. à soupe de curry en poudre, fort (par ex. Madras)
- 1 c. à café de piment en poudre
- ¾ de c. à café de sel
La sauce
- 160 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g de gingembre, frais, pelé, en morceaux
- 40 g de beurre
- 2 c. à soupe de garam masala (mélange d'épices indien)
- 2 boîtes de conserve de tomates concassées (de 400 g)
- 1 ¼ c. à café de sel
- 100 g de crème entière
- 1 c. à soupe de sucre
- 100 g de yogourt nature
- 3 brins de coriandre fraîche, pluches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1847 kJ / 442 kcal
- Protein
- 45 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 21 g
Alternative recipes
Poisson à l'ail et au citron
2h 20min
Curry de poisson du Kerala
30min
Chicken Teriyaki
45 Min
Korma de légumes aux noix de cajou
55min
Poulet miel-citron vert et riz créole
40min
Butter Chicken
50min
Chana Masala
45 Min
Garam Masala (mélange d'épices)
10 Min
Pâte Tikka
1hod.
Risotto alle cinque P
30min
Poulet épicé au gingembre
45 Min
Cheesecake New York
6 Std. 30 Min