Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons
- 150 g de radis rouges
- 3 gousses d'ail
- 2 feuilles de laurier, déshydratées
- 1 brin de thym frais
- 1 brin de marjolaine fraîche
- 300 g de maïs sec mote (hominy)
- 2000 g d'eau
- 1200 g de viande de porc, désossée (cuisse, longe, côte)
- 2 c. à café de sel
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 200 g de laitue Romaine, hachée
- du citron vert, pour servir
- du piment Pequin sec, pour servir
- des toasts mexicains, pour servir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2087 kJ / 497 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Minestrone
45 dk
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50min
Zoodles au pesto de brocoli
No ratings
Farine tout-usage sans gluten
5 Min
Coupelles de polenta aux crevettes et au parmesan
45 dk
Salade de vermicelles à la vietnamienne (TM6)
40min
Soupe au citron vert
40min
Éplucher du curcuma
No ratings
Galettes aux Fruits (Paul) Métrique
1h 25min
Beignets au sérac
No ratings
Choco-praliné abricot
No ratings
Pain garni de légumes
40min