Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g d'eau minérale
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 450 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 branches de romarin frais, effeuillées
- 150 g de lardons fumés
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 5092 kJ / 1121 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 154 g
- Fat
- 45 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche tressée
14h 40min
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2h 45 min
Pains à burgers américains
3sa 15 dk
Lunettes à la confiture d’abricots
1hod. 40min
Pain à l'ail et au thym
2 godz. 20 min
Brioche Nanterre
4sa 15 dk
Petites baguettes épi au chorizo
3 godz. 30 min
Bretzels allemands
2 godz. 15 min
Ficelle de pain
4h 5 min
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min