Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 400 g de patate douce, en cubes
- 320 g d'eau minérale
- 1 c. à soupe de miel
- 125 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s")
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de petit épeautre
- 20 g de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 11515 kJ / 2715 kcal
- Protein
- 98 g
- Carbohydrates
- 540 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pains de seigle au citron
3 Std. 50 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Miche de petit épeautre
3 Std. 35 Min
Pain au sarrasin et aux graines
2h 35min
Pain maison au maïs
2h 30min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6sa 10 dk
Boule au cacao
6h 20min
Soda bread irlandais
45 min
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pain d'épeautre aux graines
6sa 10 dk