Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 120 g d'huile d'olive
- 70 g de vinaigre balsamique
- 30 g d'eau
- 10 g de moutarde à l'ancienne
- 2 brins d'origan frais, effeuillé
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 pincées de poivre, moulu
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1517 kJ / 368 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 37 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Mousse au thon
5 dk
Cuchaule
2sa 30 dk
Croissants au jambon
35 min
Focaccia aux tomates
40 min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 dk
Salade de crudités
10 dk
Birchermüesli
1h 10min
Sauce à salade à la française
20 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 dk
Tartare d’œufs
35 min
Pain toupie rapide
40 min