Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g de carottes, pelées, en morceaux (5 cm)
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
-
180
g de yogourt nature
or 180 g de yogourt grec - 10 g de jus de citron
-
30
g d'huile végétale
or 30 g d'huile d'olive - 30 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre
- 2 - 3 c. à soupe de cerneaux de noix ou hachées (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 851 kJ / 203 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodium
- 533 mg
Alternative recipes
Salade de chou blanc (TM6)
15 min
Pâtes au four rapides
55min
Poêlée de riz aux légumes asiatiques
55min
Pâte à pizza
49 Std. 30 Min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Sauce balsamique
10min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Tarte aux légumes (TM6)
25 Min
Tarte aux pommes façon crumble
2 Std. 30 Min
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50 min
Poulet stroganov
50 min
Sauce bolognaise
3h 15min