Devices & Accessories
Paashaas apero-hapjes
Prep. 30 min
Total 1 h 30 min
18 stuks
Ingredients
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
1.7 g
Calories
320 kJ /
77 kcal
Fat
5 g
Carbohydrates
6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasmenu
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
No ratings
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
No ratings
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 h 30 min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 h 45 min
Snelle kaassoufflés
45 min
Gin en lavendelijs
14 h 35 min
Lemon curd
20 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 h 45 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 h 50 min
Mayonaise
5 min