Devices & Accessories
Gestoomd paaslam met groentjes
Prep. 30 min
Total 1 h 30 min
6 porties
Ingredients
-
citroenschil
-
teentjes knoflook3
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes2 takjes
-
zout naar eigen wens½ tl
-
gemalen peper naar eigen wens4 snuifjes
-
olijfolie2 el
-
ontbeende lamsbout (door uw slager)900 g
-
verse sperziebonen schoongemaakt200 g
-
water1000 g
-
aardappelen primeur, gehalveerd400 g
-
rapen primeur, klein, gehalveerd100 g
-
wortelen primeur, in staafjes200 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
30 g
Calories
1957 kJ /
483 kcal
Fat
31 g
Fibre
4 g
Carbohydrates
18 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasmenu
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
No ratings
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
No ratings
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
No ratings
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 h
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Rabarbertaart
55 min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 h 40 min
Gierst met kip en curry
35 min
Gefermenteerde wortelen
No ratings
Karamel parfait
No ratings
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 h 15 min