Devices & Accessories
Paastuin
Prep. 30 min
Total 2 h 25 min
10 stuks
Ingredients
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
12.3 g
Calories
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Fat
28.9 g
Fibre
4 g
Carbohydrates
87.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasmenu
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Koekjes met chocoladechips
50min
Chicago deep dish-pizza
Nessuna valutazione
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Vers pastadeeg
1h
Appeltaart
1h
Valentijnkoekjes met aardbei
Nessuna valutazione
Nougatine
1h 30min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Nessuna valutazione
Vegan red velvet cupcakes
4h
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Nessuna valutazione