Devices & Accessories
Paastuin
Prep. 30 min
Total 2 h 25 min
10 stuks
Ingredients
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
12.3 g
Calories
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Fat
28.9 g
Fibre
4 g
Carbohydrates
87.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasmenu
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kaneelrolletjes met glazuur
2 h 30 min
Warme chocolademelk op een stokje
1 h 20 min
Koekjes met chocoladechips
50 min
Chicago deep dish-pizza
No ratings
Zoetzure vis met rijst
1 h 5 min
Vers pastadeeg
1 h
Appeltaart
1 h
Valentijnkoekjes met aardbei
No ratings
Nougatine
1 h 30 min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
No ratings
Vegan red velvet cupcakes
4 h
Avocado-ijs met Chocoladesaus
No ratings