Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 œufs
- 1 c. à café d'extrait de vanille liquide
- 85 g de sucre en poudre
- 175 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre fondu et un peu pour le moule
- 260 g de lait concentré sucré
- 200 g de crème liquide légère
- 320 g de lait concentré non sucré
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 c. à soupe de sucre glace
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2245.4 kJ / 537.8 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 51.5 g
- Fat
- 30.8 g
- Saturated Fat
- 19.5 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 291.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau à la crème de marrons et poires
45min
Cheesecake aux speculoos
1h
Babka chocolat-caramel
3 Std.
Cake moelleux coco-banane
1h 5min
Gâteau aux noisettes, romarin et miel
1h
Cheesecake speculoos et caramel
2 godz. 45 min
Délice au chocolat
2h
Barres chocolatées
1 Std. 10 Min
Cake aux miel, chocolat et amandes
1 Std. 10 Min
Cheesecake à la fraise
13 Std. 45 Min
Cookies fourrés au chocolat
1 Std. 40 Min
Cookies au beurre de cacahuète
30min