![Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c23f5751edf5085f1b45e205e8fcd86b/Derivates/0c138f63b7aebccd516bf56f87cc9a2256d75cfc.jpg)
Compatible versions
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pavlova-krans
- 250 g suiker
- 200 g eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
- 1 tl azijn
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 10 g maïzena (zetmeel)
Frambozencoulis
-
200
g frambozen
or 200 g diepgevroren frambozen, 1 uur op kamertemperatuur ontdooid - 100 g suiker
- 20 g citroensap
Slagroom en opbouw
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 - 4 kleine vijgen (optional)
- 1 granaatappel, ontpit
- 2 takjes verse muntblaadjes
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 45.3 g
- Fat
- 19.1 g
- Saturated Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 54.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Panna cotta
6h 15 min
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
Slagroom
10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
No ratings
Pindakoekjes met chocolate-chip
No ratings
Fruitkroon
No ratings
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Lemon curd
20 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min