Devices & Accessories
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Prep. 30 min
Total 6 h
10 porties
Ingredients
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (optional)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
54.4 mg
Protein
4.1 g
Calories
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Fat
19.1 g
Fibre
2.7 g
Saturated Fat
11.5 g
Carbohydrates
45.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feestelijk Buffet
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Brak ocen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 min
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Ingemaakte citroenen
Brak ocen
Advocaat
10 min
Mosterd-dillesaus
2 godz. 15 min
Gegrilde kaas met champignons
Brak ocen
Meringue spoken
12 godz. 25 min
Worteltaart
2 godz.
Amandel Spritz-koekjes
1 godz.
Citroencurd
1 godz.
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 godz. 30 min