Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de biscuits à la cuillère, coupés en deux
- 150 g de liqueur à la crème de whisky (par ex. Baileys)
-
150
g de chocolat de couverture au lait, en morceaux
or 150 g de chocolat noir extrafin 50% de cacao, en morceaux - 3 c. à soupe de cacao en poudre (toutes sortes) (environ 90 g)
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 149 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Petits croissants à la vanille
1 Std. 30 Min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Pères Noël en pâte
2h 10min
Focaccia aux tomates
40 Min
Nœud au lard
2h 10min
Croissants aux noisettes
1 Std. 40 Min
Tourte au sureau et yogourt
7 Std. 15 Min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Caramels à la crème
2h
Pain accordéon aux herbes
1 Std. 20 Min
Pain toupie rapide
40 Min