Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de biscuits à la cuillère, coupés en deux
- 150 g de liqueur à la crème de whisky (par ex. Baileys)
-
150
g de chocolat de couverture au lait, en morceaux
or 150 g de chocolat noir extrafin 50% de cacao, en morceaux - 3 c. à soupe de cacao en poudre (toutes sortes) (environ 90 g)
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 149 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche de Noël
2h 45 min
Caramels à la crème
2h
Pain toupie rapide
40 Min
Pain toast
16h
Caramels au beurre salé
1h 45 min
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1 Std. 40 Min
Toffes (bonbons au caramel)
2h
Rouleaux de printemps
55min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1h 10min
Truffes au moka
30 min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1h 25min
Hot-dogs grillés
2h