Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de sucre
- 100 g d'amandes entières, émondées
- 200 g de miel liquide
- 240 g de farine et un peu plus pour le plan de travail
- 1 c. à café de bicarbonate de soude
- ¼ c. à café de clous de girofle, moulus
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 100 g d'écorce d'orange confite
- 4 ½ c. à soupe d'eau
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 321.7 kJ / 77 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Cuchaule
2h 30min
Milanais
3h
Bruns de Bâle
8hod. 40min
Gâteau de Linz
1 Std.
Pain tessinois
1óra 50p
Gâteau du Vully
2h 30min
Crêtes de coq
24h
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Tresse russe aux canneberges
3h
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min