Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de sucre
- 100 g d'amandes entières, émondées
- 200 g de miel liquide
- 240 g de farine et un peu plus pour le plan de travail
- 1 c. à café de bicarbonate de soude
- ¼ c. à café de clous de girofle, moulus
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 100 g d'écorce d'orange confite
- 4 ½ c. à soupe d'eau
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 321.7 kJ / 77 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Bruns de Bâle
8 Std. 40 Min
Milanais
3h
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Focaccia au romarin
2sa 30 dk
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Gâteau du Vully
2sa 30 dk
Bricelets
2sa 30 dk
Bâtonnets aux noisettes
1 Std. 50 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Cuchaule
2sa 30 dk
Tresse bernoise
1h 45 min