Devices & Accessories
Gebakken buns
Prep. 15 min
Total 1 h 30 min
20 stuks
Ingredients
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
124 mg
Protein
6.8 g
Calories
640.4 kJ /
153.2 kcal
Fat
4.6 g
Fibre
0.6 g
Saturated Fat
12.4 g
Carbohydrates
20.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Volcano Steak Burgers
No ratings
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 h 20 min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
No ratings
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
No ratings
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 h 30 min
Vegan moussaka
1 h 50 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
No ratings
Sojabolognese
40 min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
No ratings
Vegan Bolognese
50 min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min