Devices & Accessories
Pierogi met vlees
Prep. 40 min
Total 1 h
6 porties
Ingredients
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
20.3 g
Calories
2006 kJ /
479 kcal
Fat
12.1 g
Fibre
3.1 g
Carbohydrates
74.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
No ratings
Cider-Kipstoofpot
No ratings
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
No ratings
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
No ratings
Hummus
5 min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Vegan cheeseburgers
10 h
Veggie regenboog pizza
No ratings
Caipirinha van mango
5 min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
No ratings
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Zeevruchtensoep
30 min