![Bao met pulled champignon in BBQ saus Bao met pulled champignon in BBQ saus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/129f8516-38f7-4253-a83f-405964cb959e/Derivates/64ecc87a-33ce-4740-9243-f2838d81a5a9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Bao-broodjes
- 160 g melk
- 1 tl suiker
- 1 tl gedroogde gist
-
220
g bloem, Chinees, glutenarm (zie tip)
or 220 g bloem (± 10% eiwitgehalte) - ½ tl bakpoeder
Ingelegde uien
- 50 g rode uien, in plakjes
-
50
g rijstazijn
or 50 g witte wijnazijn - 1 ½ tl suiker
- 1 ½ tl zout
Champignons in BBQ saus
- 1 verse rode peper, ontpit, in stukken, en iets meer als afwerking
- 20 g verse gember, in plakjes (2 mm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olie, en iets meer om te kleuren
- 45 g lente-uien, in stukken (± 2 cm x 7 cm), en iets meer in plakjes als afwerking
- 450 g verse kruisdisteloesterzwammen, in stukken (± 2 cm x 7 cm)
- 70 g barbecuesaus
- 50 g sojasaus
- 630 g water
- verse korianderbladeren, als afwerking
- sesamzaad, om te besprenkelen
- Nutrition
- per 1 stuk
- Calories
- 793 kJ / 189.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 33.1 g
- Fat
- 3.9 g
- Saturated Fat
- 0.7 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 917 mg
In Collections
Alternative recipes
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
No ratings
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
No ratings
Virgin passievrucht mojito
10 min
Muntthee
25 min
Harira
7 Std.
Tomaat basilicum spread
5 min
Rode kool cups met kip
25 min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min