Devices & Accessories
Risotto met eekhoorntjesbrood
Prep. 10 min
Total 35 min
4 porties
Ingredients
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
8.1 g
Calories
1861 kJ /
444 kcal
Fat
14.4 g
Fibre
2.1 g
Carbohydrates
69.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Ninguna valoración
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Bouillabaisse
Ninguna valoración
Salade van boerenkool en rode kool
Ninguna valoración
Gekruide lamstaart
40min
Champignon en spinazie lasagne
Ninguna valoración
Oost-Europese brunch
Ninguna valoración
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Ninguna valoración
Minestrone
45min
Nyonya kip-curry bun
Ninguna valoración
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Spaanse risotto
40min