Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 340 g de bananes, coupées en morceaux (environ 4 bananes)
- 140 g de sucre en poudre
- 2 gros œufs (63-73 g)
- 225 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 100 g de lait ribot
-
2
c. à café d'extrait naturel de vanille
or 2 c. à café de sucre vanillé maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1019 kJ / 243 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Carrot cake
1 Std. 30 Min
Cake à la banane et noix de macadamia
1 Std. 10 Min
Banana bread à la cannelle
1h 5 min
Muffins à la banane et aux canneberges
45 Min
Cake moelleux coco-banane
1h 5 min
Banana bread aux pépites de chocolat
1 Std. 10 Min
Moelleux patate douce, vanille et coco
1 Std. 15 Min
Banana bread
55 Min
Petits muffins à la carotte, glaçage au citron
1 Std. 25 Min
Banana bread aux dattes
1 Std. 10 Min
Banana bread aux cacahuètes et aux noix
55 Min
Pumpkin banana bread
1 Std. 25 Min