Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave rouge
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 4.2 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 61 mg
In Collections
Alternative recipes
Soupe au potiron
50 Min
Couscous aux légumes
40 Min
Salade de pommes de terre et œufs durs façon César
50 Min
Riz rouge
55 dk
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50 Min
Tarte aux fruits arc-en-ciel
1 Std. 40 Min
Purée de pommes de terre classique
50 Min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
No ratings
Jus d'orange frais
5min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1ωρ. 10 λεπτ.
Riz Pilaf
40 Min
Œufs de couleur bleu clair
No ratings