Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- 50 g de beurre, en morceaux, et plus pour le saladier
-
20
g de levure fraîche, émiettée
or 2 c. à café de levure déshydratée (8 g) - 20 - 60 g de sucre en poudre
- 550 g de farine à pain
- 1 ½ c. à café rase de sel
- 1 oeuf, légèrement battu, pour la dorure
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24h 5 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min
Meringues fantômes
12ωρ. 25 λεπτ.
Pâtes fraîches
1h
Baguette
3 godz. 45 min
Pizza fantôme
1 godz. 45 min
Génoise
1 godz. 50 min
Glace aux fruits
5 dk
Pain de campagne
2 godz.
Pain aux cinq graines
50 min
Pain de mie
3h
Ciabattines
3h 30 min