Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1120 g d'eau
- ¼ cube de levure fraîche (10 g)
- 250 g de farine à pain, et plus pour travailler la pâte
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de sucre
- 25 g de beurre, en morceaux
- 50 g de bicarbonate de soude
- 50 g de graines de sésame
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24j 5 menit
Focaccia aux oignons
2 godz.
Galettes de patates douces à la rhubarbe et compote d'anis
No ratings
Biscuits au beurre
50 Min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30 min
Tarte au caramel à la crème vanillée
No ratings
Caramel liquide
25 Min
Couscous d'agneau et crème catalane
No ratings
Dinde farcie, sauce aux canneberges
No ratings
Baguette
3 Std. 45 Min
Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner
1hod. 35min
Pâtisseries méditerranéennes
No ratings