Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 gousses d'ail
- 1100 g d'eau
- 300 g de pois cassés
- 55 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 2 c. à café de cumin en poudre, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de paprika, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2209 kJ / 530 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 22 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 27 g
- Sodium
- 514 mg
Alternative recipes
Soupe de lentilles corail aux céréales
1 Std. 5 Min
Lentilles à la marocaine
50 min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25 min
Mijoté de haricots blancs au paprika, croûtons persillés
13 Std. 40 Min
Ghoribas à la noix de coco
20 Min
Carottes à la marocaine
40 min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Pains batbout marocains
1h
Msemen
40 min