Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 55 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 25 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 150 g de lait, et 2 c. à soupe
- 75 g de canneberges déshydratées
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 14 g
Alternative recipes
Scones
25 min
Sablés diamant vanille
1hod.
Biscuits croquants à la purée de sésame
30min
Biscuits croquants à l'avoine
45 Min
Biscuits à l'avoine
1hod.
Scones à la vanille
35 Min
Buns à la cannelle
3h 40min
Muffins à la banane et aux canneberges
45 Min
Oatcakes (biscuits écossais à l'avoine)
1 Std. 30 Min
Scones au son d'avoine
35 Min
Scones aux raisins et aux fruits secs
30min
Shortbreads aux noix et au thym
45 Min