Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 55 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 25 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 150 g de lait, et 2 c. à soupe
- 75 g de canneberges déshydratées
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 14 g
Alternative recipes
Scones
25 min
Cake à la banane et noix de macadamia
1 Std. 10 Min
Banana bread aux cacahuètes et aux noix
55 min
Babka choco-noisettes
2 godz. 55 min
Scones aux raisins et aux fruits secs
30 min
Scones à la vanille
35min
Buns à la cannelle
3h 40 min.
Shortbreads aux noix et au thym
45 min
Scones au son d'avoine
35min
Carrot-cake
1 Std.
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25 min
Carrot cake
1 Std. 30 Min