Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
20
g d'huile végétale
or 20 g d'huile d'olive - 200 g d'oignons jaunes, coupés en deux, puis en lamelles (0,5 cm)
- 1 - 2 piments rouges frais (env. 20 g), coupés en rondelles
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 460.9 kJ / 109.8 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 4.9 g
- Fat
- 8.9 g
- Saturated Fat
- 0.9 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 3.1 mg
Alternative recipes
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min
Faire sauter un mélange de légumes
30min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min