Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 140 g de beurre demi-sel froid, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La décoration
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de jus de citron
- colorants alimentaires
- vermicelles au chocolat (optional)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1336.6 kJ / 318.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 48.5 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 116.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Biscuits doigts de sorcière
2 Std.
Macarons lapins de Pâques
48 Std.
Pains au lait et pépites de chocolat
3h 30min
Gaufre au cabillaud et crème fouettée citron vert - sésame
50 dk
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Sablés façon sucettes
1 Std. 30 Min
Cookies double chocolat
1 Std. 30 Min
Madeleines aux pépites de chocolat
1h
Cookies aux 3 chocolats
50 dk
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Bun à burger
4h 10min