Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 140 g de beurre demi-sel froid, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La décoration
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de jus de citron
- colorants alimentaires
- vermicelles au chocolat (optional)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1336.6 kJ / 318.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 48.5 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 116.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Cupcakes à la violette
1h 50min
Tartelettes aux légumes
2h 10min
Biscuits poisson d'avril
55min
Gâteau crémeux à la vanille
13 Std.
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4h
Roulés à la cannelle et à l'orange
5 Std. 30 Min
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3h 15min
Biscuits doigts de sorcière
2h
Biscuits apéritifs "fantômes"
1 Std.
Sachertorte à étages
8 Std. 10 Min
Crêpes roses à mille trous et dip à l'échalote
1 Std. 20 Min