Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 - 500 g de boulgour
- 400 - 800 g d'eau
- ½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 896.4 kJ / 214.1 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 1.9 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 295.8 mg
Alternative recipes
Rissoler 200 g de courgettes
20 Min
Cuisson du boulgour moyen
35 Min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 Min
Cuire du riz long complet
55 Min
Cuisson de l'épeautre complet
35 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
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Rissoler des oignons
20 Min
Dorer légèrement des haricots verts
25 min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson du riz au jasmin
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