Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de sucre
- 200 g de farine et un peu plus pour le plan de travail
- ½ c. à café de sel
- 2 œufs
- 3 c. à soupe de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
-
2000
g d'huile de friture
or 2000 g d'huile de coco hydrogénée
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Beignets aux pommes
45 Min
Coquins de Linz
3 Std. 15 Min
Raviolis courgettes-ricotta (2 portions)
Ninguna valoración
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Bananes à la sauce coco-cannelle
30 Min
Tourte au kirsch de Zoug
4 Std.
Éclairs au chocolat
1 Std. 15 Min
Biscuits à la cuillère
40 Min
Pain vaudois à la croix
13 godz. 30 min
Toffes (bonbons au caramel)
2 Std.
Assiette bernoise
1 Std. 15 Min