Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème mascarpone vanillée
- 3 œufs
- 135 g de sucre vanillé maison
- 500 g de mascarpone, très froid
Les roses des sables au chocolat noir
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 90 g de sucre glace maison
- 250 g de pétales de maïs natures, type Corn Flakes®
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1204.9 kJ / 287.3 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 40.5 g
- Fat
- 25.3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Charlotte au chocolat
6 godz. 20 min
Mayonnaise
5 dk
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Roses des sables
45 min
Crème anglaise
10 dk
Pâte à gaufre
1 godz. 30 min
Gâteau au chocolat express
20 min
Roulé au chocolat
1 godz. 30 min
Napolitain
73h 40min
Mousse au chocolat croustillante
2 godz.
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min