Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème mascarpone vanillée
- 3 œufs
- 135 g de sucre vanillé maison
- 500 g de mascarpone, très froid
Les roses des sables au chocolat noir
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 90 g de sucre glace maison
- 250 g de pétales de maïs natures, type Corn Flakes®
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1204.9 kJ / 287.3 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 40.5 g
- Fat
- 25.3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Biscuit roulé
1 godz. 50 min
Roses des sables
45 min
Roulé au chocolat
1 Std. 30 Min
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1 godz. 25 min
Chouquettes
1 godz.
Sablés choco-coco
45 min
Mousse au chocolat croustillante
2 godz.
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Madeleines
30 min
Gâteau au chocolat express
20 Min
Biscuits fourrés à l'orange
2 godz. 30 min
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min