Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
TM5 TM6

Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)

5.0 (1 rating)

Ingredients

Deeg

  • 300 g water
  • 15 g verse gist
  • 500 g bloem
  • 15 g fijn zout
  • 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
  • 30 g koriander
  • 30 g verse muntblaadjes
  • 30 g verse bladpeterselie

Gekruid vlees voor de vulling

  • 100 g ui, gehalveerd
  • 50 g gele paprika, in stukken
  • 50 g paprika, rode, in stukken
  • 30 g koriander
  • 30 g verse muntblaadjes
  • 30 g verse bladpeterselie
  • 300 g rundergehakt
  • 2 snuifjes fijn zout, naar smaak
  • 2 snuifjes paprika, naar smaak
  • 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
  • 1 snuifje gemalen komijn

Assemblage

  • olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten

Nutrition
per 1 stuk
Calories
2134 kJ / 510 kcal
Protein
17 g
Carbohydrates
51 g
Fat
27 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes