Devices & Accessories
Japanse kip curry
Prep. 10 min
Total 55 min
4 porties
Ingredients
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
30.8 g
Calories
1393 kJ /
333 kcal
Fat
9.79 g
Fibre
11.35 g
Carbohydrates
29.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Oosters koken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 godz.
Mediterrane kippenpastei
50 min
Pekingeend
45 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Noedelsoep
35 min