Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 75 g d'eau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 275 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 4 - 6 olives noires, coupées en petits morceaux
- 2 tranches de blanc de poulet, coupées en deux (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1843 kJ / 437 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Carbohydrates
- 53.3 g
- Fat
- 16.5 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pains vapeur
2sa 35 dk
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Pain ciabatta
3h 45min
Pain au piment doux
5 Std.
Boulettes au pain
50min
Croissants façon pain au chocolat
3 Std. 35 Min
Ficelle de pain
4 Std. 5 Min
Lait coco grenadine
10 min
Fatayer au fromage et menthe
2sa
Biscuits au café
1h
Gâteau au miel Kasutera (Castella)
1sa 45 dk
Focaccia à l'oignon
3h 15min