Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de biscuits Digestive
- 80 g de beurre doux et mou, et un peu pour le moule
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de fromage frais
- 200 g de framboises fraîches
- 2 c. à soupe d'eau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 34.7 g
- Fat
- 34.5 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3hod. 40min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30 min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Cheesecake au citron et pavot
24 Std.
Cheesecakes en verrine
3 Std. 5 Min
Cheesecake marbré non cuit
4h 45min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 Std.
Cheesecake praliné
4 Std.
Cheesecake framboises
5hod.
Cheesecake fraise-ricotta
1 Std.