Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 300 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (paleron, jarret, queue, joue)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1462.8 kJ / 349.6 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Carbohydrates
- 26.7 g
- Fat
- 12.2 g
- Saturated Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 7.9 g
- Sodium
- 1694.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Bœuf aux champignons
30min
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
1 godz. 15 min
Lapin marengo
1h
Pot-au-feu
1 godz. 40 min
Poulet basquaise
50 min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Blanquette de veau
1h
Bœuf carottes
2h
Rôti de veau et haricots verts
1h
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Bœuf bourguignon
1 godz. 25 min