Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 300 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (paleron, jarret, queue, joue)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1462.8 kJ / 349.6 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Carbohydrates
- 26.7 g
- Fat
- 12.2 g
- Saturated Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 7.9 g
- Sodium
- 1694.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Blanquette de veau
1h 15 min
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Pot-au-feu
1hod. 40min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Bœuf à la ficelle
1 godz. 5 min
Rôti de veau et haricots verts
1h
Poulet basquaise
50 min
Bœuf carottes
2sa