Geräte und Zubehör
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portie
Zutaten
Deeg
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
3 g gedroogde gistverse gist10 g
-
broodmeel plus extra voor afstoffen400 gram
-
extra vergine olijfolie plus 2 eetlepels en extra voor het invetten20 gram
-
zeezout plus extra naar smaak1 theelepel
Topping
-
mozzarella uitgelekt, in stukken gesneden100 g
-
100 g Gruyère kaas, in stukken gesnedenFontina kaas in stukken gesneden100 g
-
bloem om te bestuiven
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
artisjokhart, uit blik (uitgelekt gewicht), in vieren gesneden240 g
-
truffelolie naar smaak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
24.9 g
Brennwert
2786 kJ /
665 kcal
Fett
27.8 g
Kohlenhydrate
75 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min