Geräte und Zubehör
Spaghetti Bolognese
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2-3 cm)100 g
-
basilicum, vers afgeplukt2 stengels
-
teentje knoflook1
-
selderstengel in stukjes (2-3 cm)100 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
spekblokjes100 g
-
olie50 g
-
gemengd gehakt400 g
-
water om te koken
-
zout en een beetje meer om te koken1 theelepel
-
rode wijn100 g
-
tomatenpuree100 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
spaghettini500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
47 g
Brennwert
4578 kJ /
1093 kcal
Fett
55 g
Ballaststoffe
9.7 g
Kohlenhydrate
94 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Veelzijdige gladde soep
45 Min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Appelmuffins
40 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min