Geräte und Zubehör
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
8 porties
Zutaten
Marinade
-
kippendijen, zonder been en zonder vel6 - 8
-
knoflookteentjes3
-
gember, vers wortel gesneden (2 mm)30 g
-
ananas op sap, uit blik, in stukken (1 blik, ongeveer 430 g)), uitgelekt en sap, plus resterende plakjes voor het grillen200 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
vers geperst limoensap20 g
-
olie20 g
-
ketchup60 g
-
sojasaus50 g
-
sriracha saus20 g
-
honing50 g
-
zout1 tl
Grillen en montage
-
wit brood, vierkant, snedes, voor het roosteren om te serveren8 - 10 sneetjes
-
kaas elk type8 - 10 sneetjes
-
peterselieblad, vers gehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1111.4 mg
Eiweiß
33.6 g
Brennwert
2312.1 kJ /
552.6 kcal
Fett
33.6 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
28.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tijd om te grillen!
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Stoofvlees
3 Std. 10 Min