Geräte und Zubehör
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
½ tl gedroogde tijmgemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
28 g
Brennwert
1144 kJ /
273 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Turkije
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Gozleme
1 Std. 40 Min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Vanille-ijs
12 Std.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min