Geräte und Zubehör
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Zubereitung 25 Min
Gesamt 16 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
559.2 mg
Eiweiß
23.5 g
Brennwert
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
29.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Kip met citroen
50 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min