Geräte und Zubehör
Lang rijzende pizza
Zubereitung 30 Min
Gesamt 20 Std.
4 stuks
Zutaten
Het deeg (de dag ervoor)
-
water200 g
-
verse gist3 g
-
200 g manitoba bloem, (zie tip)tarwebloem (zie tip)200 g
Het deeg (de dag zelf)
-
koud water120 g
-
200 g manitoba bloemtarwebloem200 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten20 g
-
vloeibaar moutextract (optional)1 tl
-
zout8 g
-
150 g mozzarella, in schijfjesbuffelmozzarella in schijfjes150 g
Topping
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
courgettes in blokjes (2 cm)200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
Parmezaanse kaas50 g
-
verse basilicumbladeren3 - 4
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
1060.5 mg
Eiweiß
22.3 g
Brennwert
2560.3 kJ /
611.5 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
9.5 g
Kohlenhydrate
74.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dagelijks en creatief
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Appeltaart
Keine Bewertungen
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Pizzadeeg
1 Std.
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Brood van gierstmeel
2 Std. 35 Min