Geräte und Zubehör
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 25 Min
4 porties
Zutaten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1591 mg
Eiweiß
42 g
Brennwert
4148 kJ /
991 kcal
Fett
76 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Gestoomde kip op zijn geheel
Keine Bewertungen
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min