Geräte und Zubehör
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
16 g
Brennwert
5990 kJ /
1336 kcal
Fett
75 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
158 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Curry-wortelbrood
1h 5min
Rabarber-munt cocktail
2h
Peergelei
10h
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Ijslolly’s van watermeloen
Pas d’évaluation
Bessenjamtaart
2h 35min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Amandelpasta
1h 10min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Mousse van tonijn
10min
Taart van appelcrumble en meringue
2h