Geräte und Zubehör
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
Zubereitung 35 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
Gehaktballen
-
brood, dag oud80 g
-
ui½
-
bladpeterselie, vers alleen de blaadjes4 takjes
-
gemengde kruiden, gedroogd1 tl
-
olijfolie20 g
-
rundvlees biefstuk in stukken (4 cm) en licht bevroren500 g
-
ei1
-
melk20 g
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
olijfolie om te bakken
Witte wijnsaus met champignons
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm)60 g
-
droge witte wijn60 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ong. 30 g)1
-
boter40 g
-
verse champignons in dunne schijfjes200 g
-
fijn zout naar believen1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar believen1 snuifje
-
room200 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
36.2 g
Brennwert
2238 kJ /
532 kcal
Fett
39.3 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Voordeel menu's
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Risotto bolognese
45 Min